Viitorul tău apartament este mai aproape de tine ca oricând. Selectează pentru început din unul dintre cele 2 blocuri disponibile din ansamblul nostru rezidențial și alege căminul care îți va duce povestea mai departe!

Bine ați venit în HILS Brauner – cel mai nou ansamblu rezidențial din sectorul 3 al Capitalei

Situate la doar 600 de metri de stația de metrou Nicolae Teclu și vis-à-vis de o zonă comercială aflată în plină expansiune, cele 8 blocuri care formează complexul HILS Brauner fac parte din noua zonă de dezvoltare a Bucureștiului.

HILS Brauner totalizează 1336 de unități locative proiectate în mai multe variante de compartimentare: garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 și 3 camere.

Situat pe Strada Victor Brauner, ansamblul rezidențial HILS Brauner  se bucură de o locație foarte avantajoasă. În proximitatea zonelor de interes, noul proiect oferă accesul la mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes – mobilă și bricolaj: IKEA, Leroy Merlin, Dedeman, XXXLutz; supermarket-uri precum Metro, Auchan, Kaufland și Lidl; magazine de articole sportive și jucării: Decathlon și Jumbo.

8

blocuri

1.336

apartamente

600 m

până la stația de metrou Nicolae Teclu

1.363

locuri de parcare

Un ansamblu rezidențial în ton cu tine

Stilul tău de viață cunoaște atât de multe nuanțe

Metrou

Legătura ta cu orașul și toate punctele de interes este facilitată de metrou, iar stația Nicolae Teclu, aflată la doar 600 METRI de complex, este un avantaj de care te poți folosi din plin.

Zonă Comercială

Salvezi timp prețios alături de cei dragi, atunci când sesiunea de cumpărături se desfășoară mai aproape de acasă. Hypermarketuri, magazine de bricolaj, mobilier sau decorațiuni, dar și bănci sau farmacii, pe toate le găsești în proximitatea casei tale.

Spații verzi

Atunci când ajungi acasă sau vrei pur și simplu să faci o plimbare în complex, spațiile verzi amenajate de noi pot reprezenta o adevărată oază de liniște și relaxare.

Parcare supraetajată

Problema locurilor de parcare este una foarte cunoscută în București. Astfel, ne-am gândit să îți facilităm traiul în noul tău apartament HILS Brauner și să dezvoltăm un bloc de parcări care cuprinde demisol, parter, 8 etaje și terasă. Astfel, fiecare va beneficia de propriul său loc achiziționat.

Despre dezvoltator

HILS Development a devenit un reper al profesionalismului, cu o echipă ce are peste 17 ani de experiență pe piața imobiliară din România, creând un nou standard de confort și eleganță.

Acțiunea imobiliară a dezvoltatorului a fost puternic remarcată prin realizarea proiectului HILS Pallady. În prezent, continuă prin demararea proiectelor HILS Brauner și HILS Splai.

Design și construcții moderne, apartamente foarte bine compartimentate, prețuri accesibile și amplasare avantajoasă față de mijloacele de transport. Acestea sunt doar o parte din avantajele celor 10.000 de unități construite în București.

PARTENERI FINISAJE