HILS

PALLADY

Apartamente noi Pallady

La

DOAR 50 M DE METROU

Anghel Saligny

Viitorul tău apartament este mai aproape de tine ca oricând. Selectează pentru început din unul dintre cele 11 blocuri disponibile din ansamblul nostru rezidențial și alege căminul care îți va duce povestea mai departe!

Bine ați venit în HILS Pallady – cel mai amplu ansamblu rezidențial din sectorul 3 al Capitalei

Situate la doar 50 de metri de stația de metrou Anghel Saligny și vis-à-vis de o zonă comercială aflată în plină expansiune, cele 12 blocuri care formează complexul HILS Pallady devin parte a noului pol de dezvoltare a Bucureștiului.

HILS Pallady totalizează 1908 de unități locative proiectate în mai multe variante de compartimentare: garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 și 3 camere, inclusiv duplexuri. Complexul este vândut în proporție de peste 85%, conturându-se cu fiecare zi care trece datorită faptului că se lucrează simultan la toate cele 12 blocuri.

Un punct de atracție îl reprezintă construcția unui centru de business în incinta căruia se află clinica Medikali, o nouă clinică ce oferă servicii medicale complete la cele mai înalte standarde. Adițional, vom pune la dispoziția locatarilor un magazin Mega Image Shop&Go.

Zona în care este amplasat ansamblul rezidențial HILS Pallady este una strategică și extrem de avantajoasă. În apropiere sunt amplasate mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes – mobilă și bricolaj: IKEA, aflat chiar vis-à-vis de complexul nostru rezidențial, Leroy Merlin, Dedeman, XXXLutz; supermarket-uri precum Auchan, Metro, Kaufland și Lidl; magazine de articole sportive și jucării: Decathlon și Jumbo, restaurante precum KFC Drive și McDonald’s.

12

blocuri

1.908

apartamente

4.085 mp

spații comerciale și spații de birouri

2.013

locuri de parcare

Un ansamblu rezidențial în ton cu tine

Stilul tău de viață cunoaște atât de multe nuanțe

Metrou

Legătura ta cu orașul și toate punctele de interes este facilitată de metrou, iar stația Anghel Saligny, aflată la doar 50 METRI de complex, este un avantaj de care te poți folosi din plin.

Zonă Comercială

Salvezi timp prețios alături de cei dragi, atunci când sesiunea de cumpărături se desfășoară mai aproape de acasă. Hypermarketuri, magazine de bricolaj, mobilier sau decorațiuni, IKEA se află chiar vis-à-vis de noi, dar și bănci sau farmacii, pe toate le găsești în proximitatea casei tale.

Spații verzi

Atunci când ajungi acasă sau vrei pur și simplu să faci o plimbare în complex, spațiile verzi amenajate de noi pot reprezenta o adevărată oază de liniște și relaxare.

Ne rezervăm dreptul de a modifica și îmbunătăți facilitățile pe care le punem la dispoziția viitorilor cumpărători.

Despre dezvoltator

HILS Development a devenit un reper al profesionalismului, cu o echipă ce are peste 17 ani de experiență pe piața imobiliară din România, creând un nou standard de confort și eleganță.

Acțiunea imobiliară a dezvoltatorului a fost puternic remarcată prin realizarea proiectului HILS Pallady. În prezent, continuă prin demararea proiectelor HILS Brauner și HILS Splai.

Design și construcții moderne, apartamente foarte bine compartimentate, prețuri accesibile și amplasare avantajoasă față de mijloacele de transport. Acestea sunt doar o parte din avantajele celor 10.000 de unități construite în București.

PROIECTANT

ARCADIA ENGINEERING
www.arcadiaeng.com

MARKETING

Digital Partners
www.digitalpartners.ro

FURNIZOR

Saloni

FURNIZOR

Pinum

FURNIZOR

Kaindl

FURNIZOR

Gealan

FURNIZOR

Ideal Standard