HILS

PALLADY

Apartamente noi Pallady

La

DOAR 50 M DE METROU

Anghel Saligny

Viitorul tău apartament este mai aproape de tine ca oricând. Selectează pentru început din unul dintre cele 11 blocuri disponibile din ansamblul nostru rezidențial și alege căminul care îți va duce povestea mai departe!

Bine ați venit în HILS Pallady – cel mai amplu ansamblu rezidențial din sectorul 3 al Capitalei

Situate la doar 50 de metri de stația de metrou Anghel Saligny și vis-à-vis de o zonă comercială aflată în plină expansiune, cele 12 blocuri care formează complexul HILS Pallady devin parte a noului pol de dezvoltare a Bucureștiului.

HILS Pallady totalizează 1908 apartamente proiectate în mai multe variante de compartimentare: garsoniere, studio-uri, apartamente cu 2 și 3 camere, inclusiv duplex-uri.

Construcția acestui complex rezidențial s-a finalizat in primăvara anului 2023.

Zona în care este amplasat ansamblul rezidențial HILS Pallady are în apropiere mai multe tipuri de magazine:

  • mobilă și bricolaj: IKEA, aflat chiar vis-à-vis de complexul nostru rezidențial, Leroy Merlin, Dedeman, XXXLutz;
  • supermarket-uri precum Auchan, Metro, Kaufland și Lidl;
  • magazine de articole sportive și jucării: Decathlon și Jumbo;
  • restaurante precum KFC Drive și McDonald’s.

Dintre beneficiile pe care le ai la îndemână în cadrul ansamblului rezidențial este clinica Medikali, o nouă clinică ce oferă servicii medicale private la cele mai înalte standarde.

În curând vom pune la dispoziția locatarilor un magazin Mega Image Shop&Go sau chiar o cafenea.

12

blocuri

1.908

apartamente

5.265 mp

spații comerciale și de birouri

2.013

locuri de parcare

Un ansamblu rezidențial în ton cu tine

Stilul tău de viață cunoaște atât de multe nuanțe

Metrou

Legătura ta cu orașul și toate punctele de interes este facilitată de metrou. Stația Anghel Saligny se află la doar 50 metri de complex.

Zonă Comercială

Salvezi timp prețios alături de cei dragi, atunci când ai aproape de acasă: hypermarket-uri, magazine de bricolaj, mobilier sau decorațiuni, banci sau farmacii.

Spații verzi

Atunci când ajungi acasă sau vrei pur și simplu să faci o plimbare, spațiile verzi amenajate de noi pot reprezenta o adevărată oază de liniște și relaxare.

Ne rezervăm dreptul de a modifica și îmbunătăți facilitățile pe care le punem la dispoziția viitorilor cumpărători.

Despre dezvoltator

Fondată de Ionuț Negoiță, dezvoltatorul cu 19 ani experiență în industria imobiliară și 11.000 de locuințe construite și vândute, compania HILS Development se dedică misiunii de a oferi un trai de calitate accesibil unui număr cât mai mare de locuitori. Îți asigurăm un echilibru între calitate, facilitățile oferite, dar și preț, prin construirea de ansambluri rezidențiale de mari dimensiuni, de tip mixed-use, bazate pe conceptul „15 min city” (oraș de 15 minute).
.
În prezent, portofoliul nostru cuprinde 6 proiecte rezidențiale dezvoltate în zona de Est a Capitalei. Construcții moderne și sustenabile, apartamente compartimentate eficient, prețuri accesibile și locație avantajoasă, în apropierea mijloacelor de transport în comun, acestea sunt doar o parte din avantajele pe care ți le oferim prin fiecare ansamblu construit de HILS Development.

FURNIZOR

Saloni

FURNIZOR

Pinum

FURNIZOR

Kaindl

FURNIZOR

Gealan

FURNIZOR

Ideal Standard