HILS

PALLADY APARTMENTS

Apartamente noi Pallady

La

DOAR 50 M DE METROU

Anghel Saligny

*nu se cumulează cu celelalte oferte promoționale.
**pentru a afla mai multe condiții, contactați-ne la 0757.777.555

*nu se cumulează cu celelalte oferte promoționale.
**pentru a afla mai multe condiții, contactați-ne la 0757.777.555

Viitorul tău apartament este mai aproape de tine ca oricând. Selectează pentru început din unul dintre cele 10 blocuri disponibile din ansamblul nostru rezidențial și alege căminul care îți va duce povestea mai departe!

Bine ați venit în HILS Pallady Apartments – cel mai nou și mai amplu ansamblu rezidențial din sectorul 3 al Capitalei

Situate la doar 50 de metri de stația de metrou Anghel Saligny și vis-à-vis de o zonă comercială aflată în plină expansiune, cele 12 blocuri care formează complexul HILS Pallady Apartments devin parte a noului pol de dezvoltare a Bucureștiului.

HILS Pallady Apartments totalizează 1908 de unități locative proiectate în mai multe variante de compartimentare: garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 și 3 camere, inclusiv duplexuri. Complexul este vândut în proporție de peste 50%, conturându-se cu fiecare zi care trece datorită faptului că se lucrează simultan la toate cele 12 blocuri.

Un punct de atracție major îl va reprezenta construcția unui centru comercial. Avem în plan să punem la dispoziția locatarilor o serie de facilități importante precum: minimarket, clinică medicală, farmacie, sală de fitness, curățătorie, spații de birouri etc.

Zona în care este amplasat ansamblul rezidențial HILS Pallady Apartments este una strategică și extrem de avantajoasă. În apropiere sunt amplasate mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes – mobilă și bricolaj: IKEA, aflat chiar vis-à-vis de complexul nostru rezidențial, Leroy Merlin, Dedeman, XXXLutz; supermarket-uri precum Auchan, Metro, Kaufland și Lidl; magazine de articole sportive și jucării: Decathlon și Jumbo. De asemenea, în curând se va deschide în apropiere un restaurant KFC Drive.

12

blocuri

1.908

apartamente

4.085 mp

spații comerciale, wellness și spații de birouri

2.013

locuri de parcare

Un ansamblu rezidențial în ton cu tine

Stilul tău de viață cunoaște atât de multe nuanțe

Metrou

Legătura ta cu orașul și toate punctele de interes este facilitată de metrou, iar stația Anghel Saligny, aflată la doar 50 METRI de complex, este un avantaj de care te poți folosi din plin.

Zonă Comercială

Salvezi timp prețios alături de cei dragi, atunci când sesiunea de cumpărături se desfășoară mai aproape de acasă. Hypermarketuri, magazine de bricolaj, mobilier sau decorațiuni, IKEA se află chiar vis-à-vis de noi, dar și bănci sau farmacii, pe toate le găsești în proximitatea casei tale.

Spații verzi

Atunci când ajungi acasă sau vrei pur și simplu să faci o plimbare în complex, spațiile verzi amenajate de noi pot reprezenta o adevărată oază de liniște și relaxare.

Wellness Club

Stresul își pune amprenta zilnic pe fiecare dintre noi, astfel că am decis să aducem relaxarea mai aproape de tine. Un centru de wellness te va aștepta zilnic în incinta complexului, pentru ca starea de bine să fie una constantă.

Despre dezvoltator

Dezvoltatorul imobiliar HILS, prin acționarul Jacob Gardens și prin echipa de management, are o experiență de peste 16 ani pe piața imobiliară din România ajungând să se evidențieze ca un jucător profesionist și de încredere. În ultimii ani și-a continuat procesul de expansiune prin cel mai nou proiect de anvergură – HILS Pallady Apartments.

Cu peste 6500 de unități construite, Grupul HILS își propune să aducă un suflu nou în dezvoltarea ansamblurilor de locuințe din București.

Printre cele mai de succes proiecte se numără ansamblurile de apartamente Palladium Residence și Palladium Residence 2, precum și proiectul Trend Residence – un ansamblu de case și apartamente.

În 2017, proiectul Palladium Residence a luat locul 1 în Topul celor mai bune ansambluri rezidenţiale din Bucureşti realizat de revista Capital.

Pentru proiectul HILS Pallady Apartments, Grupul HILS pune la dispoziția clienților săi o echipă internă de profesioniști care gestionează întreg procesul de la proiectare la construcție și vânzare.

De-a lungul timpului, profesioniștii HILS și-au demonstrat experiența în construcții și dezvoltare și fiecare nou proiect poartă amprenta acestei experiențe, mereu în creștere.

PROIECTANT

ARCADIA ENGINEERING
www.arcadiaeng.com

CONSTRUCTOR

JACOB GARDENS
Dezvoltator al Palladium Residence și Palladium 2

CONSULTANȚĂ

Premier Estate
www.premier-estate.eu

PARTENER

Body Art
www.body-art.ro

FURNIZOR

Saloni

FURNIZOR

Pinum