Cum ajungi la noi:
ZONE VERZI

Relaxare atât la interior, cât și la exterior! Spațiile verzi din incinta complexului și locurile de joacă pentru copii sunt o alegere binevenită și înțeleaptă pentru un stil de viață sănătos, de la cel mai mic locatar, la cel mai mari.

TRANSPORT

Accesul facil la mijoacele de transport în comun, doar 50 metri de stația de metrou Anghel Saligny și 100 m de stația de tramvai Titan, reprezintă unul dintre primele avantaje ale complexului și vizează o reducere semnificativă a timpului petrecut în trafic.

PARCARE

Siguranța bunurilor tale este deosebit de importantă pentru noi și de aceea, la noi vei găsi atât locuri de parcare terane, cât și o parcare supraterană pentru a deservi nevoilor întregii comunități.

SHOPPING

Câte idei, atâtea posibilități! Coșul zilnic de cumpărături, idei de garderobă pentru toată familia, decorațiuni și inspirație pentru casă, de toate te poți bucura, atunci când le găsești în vecinătatea casei tale.

POZIȚIONARE

Te bucuri de acces facil către punctele tale de interes, astfel că dacă drumurile tale zilnice până la birou, școala copilului sau la cumpărături reprezentau până acum o aventură zilnică, situația se va schimba, odată ce decizi să te muți la noi.

ȘCOLI ȘI GRĂDINIȚE

Viitorul copilului tău este deosebit de important, iar educația lui este unul dintre factorii determinanți atunci când alegi o locuință. În vecinătatea complexului vei găsi școli și grădinițe atât din sistemul public, cât și cel privat, perfecte pentru ca tu și cel mic să petreceți mai mult timp împreună.