Cel mai amplu proiect de regenerare urbană
de tip mixed-use din București

Ne pregătim să aducem la viață un nou proiect rezidențial excepțional – HILS Republica. Alături de specialiști și cu o viziune inovatoare, continuăm expansiunea și construim apartamente moderne și confortabile. Prin acestea, ne dorim să aducem împreună calitatea, designul atrăgător și funcționalitatea. Descoperă HILS Republica și lasă-te purtat într-o călătorie fascinantă spre locuința visurilor tale!

Despre dezvoltator

Cu peste 10.000 de locuințe construite la activ, considerăm că am demonstrat deja ce înseamnă responsabilitatea și profesionalismul. Punem accent pe accesibilitate, atât ca localizare, cât și ca preț și modalități de plată.

Proiectăm apartamente în blocuri solide, compartimentate eficient, cu un design modern, la un raport excelent calitate-preț. Acordăm o atenție deosebită zonelor în care construim: ansamblurile noastre sunt amplasate strategic, astfel încât să poată oferi opțiuni de transport rapid atât în oraș, cât și în afara Bucureștiului.

Unul dintre proiectele noastre de mare amploare, finalizat recent, este HILS Pallady, care cuprinde 12 blocuri – în total 1.908 de apartamente, parcare supraetajată, locuri de joacă și spații verzi. Aici și-au găsit căminul mult visat sute de tineri și familii care s-au transformat treptat într-o comunitate unită.

Alături de zona rezidențială se află și prima clădire de birouri pe care am construit-o: HILS Business Center, care găzduiește, pe lângă spații de birouri, și Clinica Medikali. Cu peste 80 de medici, tehnologie de ultimă generație și 30 de specialități, clinica acoperă o suprafață impresionantă de 1.500 de metri pătrați și oferă servicii medicale complete la cele mai înalte standarde.

Despre proiect

Descoperă HILS Republica, cel mai nou proiect rezidențial marca HILS Development, situat pe Strada Industriilor nr. 2V, în Sectorul 3, la doar 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Republica.

Faza 1 a acestui proiect cuprinde două blocuri cu un total de 370 de apartamente, de la garsoniere la apartamente cu două și trei camere, inclusiv apartamente situate la parter cu grădină proprie.

Proiectul include două tipuri de locuri de parcare: parcări terane și locurile de parcare situate în parcarea subterană, distribuită pe două niveluri. Fiecare nivel al parcării este dotat cu două lifturi, oferind clienților acces direct la etajul unde se află apartamentul achiziționat.

    Principalele caracteristici ale proiectului includ:

  • Suprafața terenului de 6.373 mp
  • 2 blocuri moderne
  • 370 de apartamente
  • Parcare subterană pe 2 niveluri
  • Parcare terana
  • Spații verzi și zone de relaxare
  • Alei pietonale și loc de joacă pentru copii

Alătură-te comunității noastre, unde calitatea vieții se întâlnește cu designul modern și apartamente de calitate.

Fii primul care află detalii
despre noul proiect HILS

Ești în căutarea noului apartament? Suntem aici să te ajutăm! Completează formularul de contact pentru a afla mai multe detalii despre proiectul nostru rezidențial – HILS Republica. Echipa noastră îți va oferi informații în legătură cu apartamentele moderne, facilitățile deosebite și avantajele unei comunități noi. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!