Plan interactiv

Începe un nou capitol din viața ta alături de HILS Splai, locul unde spațiile generoase, apartamentele cu grădini și priveliștile liniștitoare îndeamnă la o viață mai relaxată.

Un proiect amplasat strategic la marginea freamătului continuu din București, dar în același timp aproape de centrul orașului. Ideal conceput pentru familiile care doresc confortul pe care îl aduce viața în oraș, dar cu liniștea pe care o aduce viața în aer liber.

HILS Splai cuprinde 111 unități locative proiectate în mai multe variante de compartimentare: studiouri, apartamente cu 2 și 3 camere, completate de un loc de joacă pentru copii și spații verzi pentru recreere.

Situat pe Cheiul Dâmboviței 22, noul ansamblu rezidențial se bucură de o locație confortabilă, aflându-se în vecinătatea principalelor zone de interes, precum Auchan Vitan, Decathlon Pallady, Jumbo Pallady, World Class Titan, Centrul Sportiv Apollo dar și numeroase școli și grădinițe.

1

bloc

111

apartamente

15

apartamente cu grădini generoase la parter

142

locuri de parcare

Despre dezvoltator

HILS Development a devenit un reper al profesionalismului cu peste 17 ani de experiență pe piața imobiliară din România, creând un nou standard de confort și eleganță.

Acțiunea imobiliară a dezvoltatorului a fost puternic remarcată prin demararea proiectelor HILS Pallady, HILS Brauner și în prezent, continuă expansiunea prin HILS Splai.

Design și construcții moderne, apartamente foarte bine compartimentate, prețuri accesibile și amplasare avantajoasă față de mijloacele de transport. Acestea sunt doar o parte din avantajele celor 10.000 de unități construite în București.

PARTENERI FINISAJE