Un trai de calitate accesibil este misiunea pe care ne-am propus să o îndeplinim 

  

Pentru că suntem hotărâți să creăm un stil de viață confortabil și cât mai accesibil pentru tine, în perioada 15 ianuarie – 29 martie 2024, am decis să suportăm majorarea de TVA de la 5% la 9%, oferindu-ți posibilitatea de a achiziționa apartamentul pe care ți-l dorești într-unul din ansamblurile HILS Pallady, HILS Brauner sau HILS Splai. 

HILS Development este partenerul tău de încredere și are grijă să nu resimți creșterea impusă de TVA! 

Citește regulamentul campaniei.

Contactează-ne și programează chiar acum o vizionare! 

031.005.08.31

vanzari@hilssplai.ro 

Anul aceasta, poți să le ai pe toate: apartament nou și abonament la sănătate! Până pe 29 martie 2024, HILS Development, în parteneriat cu clinica Medikali, oferă CADOU un abonament de servicii medicale private valabil 12 luni, pentru fiecare apartament achiziționat în oricare din ansamblurile HILS.

Prin abonamentul Medikare Plus, vei avea acces la o gamă largă de servicii medicale premium și vei fi întotdeauna pe cele mai bune mâini. Dar surprizele nu se opresc aici, abonamentul tău Medikare Plus oferă aceleași beneficii CADOU și copilului tău.

Citește regulamentul campaniei “O casă nouă și sănătate”.

 

Pentru mai multe detalii, ne poți vizita la biroul nostru de vânzări din Bd. Theodor Pallady, nr. 66, etaj 2, clădirea HILS Business Center sau ne poți contacta la:

031.005.08.31

vanzari@hilssplai.ro

Complexul rezidențial HILS Splai cuprinde 111 apartamente Splai, împărțite în mai multe variante de compartimentare: