Cum ajungi la noi:
ZONE VERZI

Copiii au întotdeauna nevoie de activități în aer liber, iar tu ai nevoie să iei o gură de aer dupa o zi aglomerată la birou. Profită de noul tău apartament cu grădină sau de spațiile verzi din cadrul complexului HILS Splaiul Unirii și bucură-te de o plimbare binemeritată.

TRANSPORT

HILS Splaiul Unirii este situat confortabil pe Cheiul Dâmboviței 22, oferind intimitatea necesară viitoarei comunități dar și accesul rapid la mijloacele de transport metrou Anghel Saligny și RATB 223.

PARCARE

Siguranța bunurilor tale este deosebit de importantă pentru noi și de aceea, la noi vei găsi atât locuri de parcare terane, cât și o parcare supraterană pentru a deservi nevoilor întregii comunități.

SHOPPING

Aniversări, cumpărături pentru familie, sau doar schimbarea garderobei, indiferent care este motivul, acum ești situat la doar 10 minute de principalele puncte de shopping din Sectorul 3.

POZIȚIONARE

Situat în imediata apropiere a centrului comercial Sun Plaza și în vecinătatea uneia dintre cele mai puternice zone de dezvoltare din București, HILS Splaiul Unirii te aduce într-o zonă departe de stresul cotidian, dar te ține conectat la dinamica orașului, oferind acces facil spre cele mai importante puncte de interes.

ȘCOLI ȘI GRĂDINIȚE

Grădiniță sau școala generală. Care este destinația pentru puștiul tău? Îl vei putea însoți pe cel mic în fiecare dimineață deoarece noul tău apartament se află acum la doar câteva minute de majoritatea centrelor de educație.