Cum ajungi la noi:
ZONE VERZI

Atunci când ajungi acasă sau vrei pur și simplu să faci o plimbare în complex, spațiile verzi amenajate de noi pot reprezenta o adevărată oază de liniște și relaxare.

TRANSPORT

Ansamblul rezidențial HILS Brauner este bine deservit de facilități precum stația de metrou Nicolae Teclu, aflată la doar 600 de metri de complex, dar și de linii de tramvai și autobuz (19, 27, 40, respectiv 103, 246, 311).

PARCARE

Problema locurilor de parcare este una foarte cunoscută în București. Astfel, ne-am gândit să îți facilităm traiul în noul tău apartament HILS Brauner și să dezvoltăm un bloc de parcări care cuprinde demisol, parter, 8 etaje și terasă.

SHOPPING

Noul proiect oferă accesul la mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes – mobilă și bricolaj: IKEA, Leroy Merlin, Dedeman, XXXLutz; supermarket-uri precum Metro, Auchan, Kaufland și Lidl; magazine de articole sportive și jucării: Decathlon și Jumbo.

POZIȚIONARE

Situat pe Strada Victor Brauner, ansamblul rezidențial HILS Brauner se bucură de o locație esențială și foarte avantajoasă. Complexul reprezintă soluția ideală pentru persoanele moderne, care doresc să aibă acces rapid în oraș, indiferent de destinație.

ȘCOLI ȘI GRĂDINIȚE

Școli și grădinițe în sistemul public? Sau poate în sistemul privat? Indiferent de varianta pe care o să o alegeți, programul zilnic al familiei o să fie ușurat datorită amplasării strategice a complexului rezidențial HILS Brauner.