HILS suportă majorarea de TVA de la 5% la 9% până pe 31 iulie
HILS suportă majorarea de TVA de la 5% la 9% până pe 31 iulie

Un trai de calitate accesibil este misiunea pe care ne-am propus să o îndeplinim 

 

Pentru că suntem hotărâți să creăm un stil de viață confortabil și cât mai accesibil pentru tine, am decis să suportăm majorarea de TVA de la 5% la 9% până pe 31 iulie, oferindu-ți posibilitatea de a achiziționa apartamentul pe care ți-l dorești într-unul din ansamblurile HILS Pallady, HILS Brauner sau HILS Splai. 

HILS Development este partenerul tău de încredere și are grijă să nu resimți creșterea impusă de TVA! 

Citește regulamentul campaniei 

Contactează-ne și programează chiar acum o vizionare! 

031.005.08.13

vanzari@hils.ro 

Anul aceasta, poți să le ai pe toate: apartament nou și abonament la sănătate! Până pe 31 mai 2024, HILS Development, în parteneriat cu clinica Medikali, oferă CADOU un abonament de servicii medicale private valabil 12 luni, pentru fiecare apartament achiziționat în oricare din ansamblurile HILS.

Prin abonamentul Medikare Plus, vei avea acces la o gamă largă de servicii medicale premium și vei fi întotdeauna pe cele mai bune mâini. Dar surprizele nu se opresc aici, abonamentul tău Medikare Plus oferă aceleași beneficii CADOU și copilului tău.

Citește regulamentul campaniei „O casă nouă și sănătate”

 

Pentru mai multe detalii, ne poți vizita la biroul nostru de vânzări din Bd. Theodor Pallady, nr. 66, etaj 2, clădirea HILS Business Center sau ne poți contacta la:

031.005.08.13

vanzari@hils.ro

Ansamblul Rezidențial HILS Pallady este format din 12 blocuri, totalizând 1.908 apartamente Pallady, împărțite în mai multe variante de compartimentare.

În acest moment, sunt disponibile la vânzare toate cele 1.908 apartamente din blocurile 1 – 12, grupate astfel: