FINISAJE

HILS SPLAI

Noua ta casă trebuie să fie în ton cu cu personalitatea și stilul tău unic, de aceea am ales finisaje premium care să ofere în același timp confort, mulțumire și funcționalitate.

* Informațiile sunt cu titlu de prezentare; finisajele fac parte din aceeasi gama si pot diferi în funcție de bloc sau de tipul de apartament.

COMPARTIMENTĂRI

Compartimentările, fie între două apartamente, fie între un apartament și spațiile comune, vor fi realizate din diafragme și zidărie de cărămidă (tip Porotherm). Compartimentările din interiorul fiecărui apartament se vor realiza cu pereți din gips-carton pe structură metalică cu izolație din fibră minerală.

FINISAJE INTERIOARE

Tâmplărie din profile PVC, marca GEALAN – Germania, seria S 8000 IQ, hexacamerale cu adâncime de montaj (lățime profil) de 74 mm; armare cu oțel zincat de 2 mm, tratat împotriva coroziunii; coeficient de izolare termică a profilului armat u=1,1 w/mpk; feronerie MACO MULTIMATIC – AUSTRIA, prevazută cu mâner Secustik, microventilație, piesă contraacționării greșite a ferestrei incluse în setul de bază; geam termoizolant executat din sticlă SAINT-GOBAIN, GLAVERBEL sau GUARDIAN, cu un coeficient de transfer termic de u=0,7w/mpk pentru structură de 36-44 mm; culoare gri antracit.

Uși de intrare Pinum Blindo 2 cu structură metalică de culoare negru/gri, panouri melaminate de culoare Stejar/Rovere Grafite cu grosimea 10mm, izolație interioară cu vată minerală, broască cu cilindru European și 3 puncte de închidere, balamale reglabile, pervazuri melaminate pentru interior, feronerie crom satinat.

Uși interioare Pinum SARA H, foaie de ușă pe structură celulară cu structură perimetrală din lemn și cu panouri din MDF vopsit alb, toc standard din MDF laminat – folie CPL alb, pervazuri realizate din MDF laminat – folie CPL alb, balamale tip Anuba, broască mediană cu cheie, mâner standard.

Placaje ceramice SALONI:
• faianță rectificată, cu grosime de 9.5 mm din gamele Nebula, Akros, Way, Sunset;
• gresie rectificată, cu grosime de 10.5-10.9 mm din gamele Proyeccion, Mythos, Way, Vancouver.

Pardoseli din dormitoare şi living finisate cu parchet laminat Kaindl Classic Touch 8 mm, 37843 AT Stejar Palena.

Aparate de aer conditionat Hyundai, 12000 BTU, Clasa A++

DOTĂRI BĂI

Baterii pentru lavoar, cadă și duș Ideal Standard – colecția Simplicity.

Obiecte sanitare: lavoar Ideal Standard – colecția Eurovit Plus, vas WC Ideal Standard – colecția Esedra și cadă din acril Ideal Standard – colecția Simplicity.

Baterii pentru lavoar, cadă și duș Ideal Standard – colecția Simplicity.

Obiecte sanitare: lavoar Ideal Standard – colecția Eurovit Plus, vas WC Ideal Standard – colecția Esedra și cadă din acril Ideal Standard – colecția Simplicity.

SPAȚII COMUNE

Lifturi SCHINDLER 3000, 9 persoane/675 kg, cabină finisaj premium Park Avenue Inox, conexiune voce și date (Schindler Ahead Monitoring)